• 02.07.2017, 14:28

Jeg er frisk, har ingenting. Hva med deg?


Del 1.

Jeg er frisk, har ingenting. Hva med deg? 

 

Ina, Nina og ei venninne skal ut, sitter hjemme og drikker vin, fjaser, sveiper på tinder, ler, danser og drikker mer vin. Ina og Nina liker og legger til på snap i hytt og gevær ? vi føler oss gale og at i KVELD, i kveld, da skal vi ha oss. Herlig innstillingJ Leeenge siden vi har vært på vift, og Nina har truet meg med at nå er det så lenge siden at det kommer til å bli flaggdag når det endelig skjer. Hahahah tenker jeg, sikkert?

Vi er skikkelig på hugget i dag, Nina har til og med lagt oss inn ei gruppe på tinder der det står at vi skal ut i kveld. Vi føler oss sykt rause, og liker mer enn normalt på tinder, og legger til venner på snap over en lav sko. Den ene vennen jeg legger til på snap har kjettingkjede rundt halsen, og det ler vi godt av ? alle sammen. Vi sitter og griseprater, og finner tilslutt ut at eneste formålet med et sånt smykke er at når du rir han så kan du holde deg fast ? altså et rodeo smykke! Jeg føler seg sykt tøff og skyter inn: Og når jeg skal ha meg med han, skal jeg ta en snap mens jeg rir han, så skal jeg sende den til dere! Rå latter ? alle gleder seg til den snappenJ

Pling!!! Halleluja ? tindergruppa vår har matchet med annen gruppe på tinder. Vi har matchet med to menn, fantastisk!!! Kan dette bli bedre?!?Dobbel tinder dateJ På gruppechatten avtaler vi hvor vi skal møtes etter hvert, og han ene legge til og med telefonnummeret sitt på chatten.

Vi drakk mer vin, fikk etter hvert tak i sjåfør og så kjørte vi innover til byen. Vi pratet høyt og veldig uanstendig, og sjåføren lo så han holdt på å dø. Vi forklarte tydelig hva vi hadde tenkt å gjøre, og kom med ett på at vi ikke hadde kondomer. Krise!!!

Oss: Har du kondomer???

Sjåføren: Eh.. jeg? Ja

Oss: Fantastisk! Kan vi få noen av det?? Du skal få igjen av oss altså!!

Lykkelige og glade får vi utdelt kondomer ? og det snapper vi selvfølgelig. Vi skråler og ler, og forteller i detalj til sjåføren om at pølse er pølse og vi skal ha oss pølse i kveld!! Sjåføren ler og ler, og vi ler også ? harmløs moroJ

Vi går rett på på avtalt møtested, og der bestiller venninna shot til oss. Hell no, tenker jeg, orker ikke shot, er allerede full nok. Aner ikke hvem som tar shotten, men etter de er drukket bestiller vi drinker ? mange drinker. Etter en stund finner vi ut at vi må komme oss videre, og som tenkt så gjort. Vi ender opp på et annet utested, og der er det mange folk. Og gjett hvem vi treffer??? Jadda, mennene på gruppechatten fra tinder. Jeg surrer rundt og prater med ymse folk, mens Nina snakker med mennene. Plutselig er vi på vei til et annet utested, og i vår iver etter å bli med mennene glemmer vi venninna ? helt og fullstendig. Vel fremme finner vi et bord. Nina snakker mer med mennene enn jeg gjør, jeg har egentlig nok med å sitte å drikke. Plutselig dukker venninna opp ? ingen hadde savnet henne ? og sier at hun tar bussen hjem. Hun uttrykker litt bekymring for oss, men det driter vi i. Vi gir gass ? hvor galt kan det egenlig gå?

Etter hvert kommer lysene på ? da har vi drukket mange drinker da? Nina informerer om at vi skal være med mennene på nachtspiel. Javel, sier jeg. Helt greit for meg. Vi labber avgårde begge to på høye hæler. Vi går sammen med mennene, en annen mann og ei dame, og det er visst henne vi skal til. Inne hos henne har vi en drink hver, ser på den enorme katten hennes, og så tar vi taxi men mennene hjem til en av dem. Aner ikke hvor vi kjører, jeg sitter bak og følger overhodet ikke med. Nina sitter og tafser på han ene, han mørke, mens han lyse høye sitter foran. Jeg sier ikke så mye, Nina står for det meste av både pelling og snakking.

Vel fremme hvor det nå enn måtte være setter vi oss i stua, Nina, jeg og han mørke i sofaen, og han lyse i en stol tvers over bordet. Vi drikker og ler, og informerer mennene om at vi har ja dag i dag. De har sett filmer YES MAN og skjønner godt hva vi mener. Bedre enn oss skal det vise seg. På dette tidspunktet finner vi ut at vi skal filme en snutt, og da finner jeg ut at jeg er tom for strøm. Pyttsann? Det er jo ikke så farlig??? Nina har strøm, så hun filmer meg mens jeg sier at det kan hende jeg blir voldtatt og drept nå? Av meg skyter han lyse inn, og herreguuuuud som vi lerJJ

Jeg kjenner øyelokkene blir tynger og tynger, og han lyse jabber i vei. Plutselig sitter han bak Nina, og utfordrer meg til å kline med han. Jeg tenker bare: Her??? Midt i stua??? Eh..NEI. Neivel sier han. Tror han syns jeg var litt kjip. Han finner frem ei flaske med noe olje greier og begynner å massere Nina mens jeg synker enda lenger ned i sofaen. Kjenner en finger som stryker meg forsiktig på skuldra ? det er han mørke som jeg nesten ikke har vekslet et ord med.

Han: Skal vi legge oss? Jeg kan kjøre deg hjem i morra?

Jeg: Ok!

Så reiser jeg meg opp og vi går opp trappa. I øyekroken ser jeg Nina blir veltet på sofaen av han lyse, men det driter jeg i?

Oppe på rommet ? som tydeligvis er et barnerom med enkeltseng, kler vi av oss til trusa begge to ? som den mest naturlige ting i hele verden. Vi legger oss tett inntil hverandre, han hadde syyykt deilig kropp ? slank og fin, og med veiviser?mmmmmmm tenker jeg. Og så kysser vi og kliner og koser oss. Husker ikke så mye, var veldig full og veldig trøtt, og det er tydeligvis han også, for vi sovner begge to, tett omslynget.

Våkner alene neste morgen, sjekker telefonen ? tom for strøm. Rekker ikke å tenke så mye, for der kommer han plutselig tilbake. Han legger seg hos meg igjen ? syyykt smal den senga altså? Klokka er visst halv ni. Han er dårlig, har vondt i hodet, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i det hele tatt. Minner han på at han har lovet å kjøre meg hjem, og han grynter litt over det, men sier ok, men ikke enda, han kan ikke kjøre enda.

Så da ligger vi der da, i ei smal enkelt seng, i fullt dagslys, tett inntil hverandre. Vi stryker og pjusker på hverandre, kliner litt dovent innimellom. Han er ikke akkurat kjempegod til å kline syns jeg, han er litt for myk og våt for min smak. Men ? jeg gjør det beste ut av det. Han er glovarm, og vi fniser av det ? han sier han pleier å bli kalt for kakkelovnen. DET skjønner jeg godt. Vi snakker om mange ting, hvor lenge vi har vært single, barn, tidligere forhold, fremtidsplaner og mye mer. Jeg vrir meg som en mark, finner ikke helt roen for å si det sånn. Han ligger helt rolig og stryker på meg. Over hele kroppen. Det er jo egentlig ganske deilig den kosinga?.Vi ligger og dovner og koser oss, stryker på hverandre, og etter hvert begynner han å stryke meg på rumpa og mellom beinene. Deilig. Kjenner jeg blir våt, og jeg har lyst til å gjøre mer enn å bare stryke. Jeg snur meg rundt og vi kysser og klemmer mer, og han spør meg om jeg vil. Vil du? spør jeg, og ja - det vil han. Vi kler helt av oss og han har deilig kropp ? nesten så jeg får litt noia!!! Jeg stryker, kliner og tar på han mens han tar på og inni meg? Ganske deilig altsåJ Jeg stryker kuken hans, den er temmelig tykk, men ikke fullt så lang som jeg er vant til. Men absolutt fin. Runker han samtidig som han fingerpuler meg. Glemmer vekk kondom og alt jeg har i lommeboka, og det tenker tydeligvis ikke han heller på? Han kommer inn i meg bakfra, tar tak i nakken min og kjører meg opp etter veggen. Det er bein opp, bytting av stilling, misjonæren, doggy, sidelengs og you name it. Sa jeg i dagslys ? ja alt i dagslys!!! Sexen er god, men jeg er ikke i nærheten av å komme. Han ligger over meg, og mens vi holder på kjenner jeg at det ikke er nok på en måte, den er ikke lang nok. Snur oss igjen så det blir bakfra og det er mye bedre. Han pumper fortere og fortere mens han klemmer på puppene mine. Han trekker seg ut akkurat i det han kommer, og jeg får sæd oppver ryggen og nedover lårene, og ikke minst i senga.

Han: Vil jo ikke lage noen baby?

Jeg: Herregud tenker jeg? Vi brukte ikke kondom! Pleier du å bruke kondom?

Han: Pleier alltid å bruke kondom, men jeg er frisk, har ingenting. Hva med deg?

Jeg: Jeg er frisk jeg?eh.. gidder du å hente noe å tørke med???

Han hiver på seg bokseren og går ned, jeg ligger fremdeles naken og klissete av sæd i senga. Han kommer opp med et glass vann og en klut, så jeg får tørket meg. Nå begynner det å bli litt kleint kjenner jeg?Blir jo ikke akkurat bedre når han kommer opp i senga igjen og legger seg til. Seriøst??? Kjenner på at jeg begynner å bli desperat etter å komme hjem. Holder ut lenge, vrir meg, ligger inntil, koser og klapper til jeg nesten sprekker av utålmodighet. Tilslutt klarer jeg ikke mer, og det sier jeg. Orker rett og slett ikke mer, må hjem.

Vi kler oss og går ned på kjøkkenet. Litt stille, og blir kleinere og kleinere. Blir ikke bedre når han lyse kommer inn med godt humør, later som alt er normalt og spør om jeg vil ha frokost ? egg og bacon? Jeg rekker aldri å svare, han mørke ( vet faktisk ikke hva han heter) ser på ansiktet mitt og sier: Jeg tror hun vil hjem nå. JAAAAA ? endelig ? halleluja!

Sier hadet, og går ut i bilen, og kjører hjem. Vi sier ikke mye på kjøreturen, men stopper underveis og kjøper noe brus. Begge to er ganske tørste.

Endelig nærmer vi oss avkjørselen min, og jeg gleder meg til å komme hjem. Når jeg nesten er ved innkjørselen ser jeg det. Helvetes Nina ? hva har hun gjort?!? Det er flagg overalt. Jeg går rett i panikk, sier han må kjøre forbi, og får han til å stoppe lenger borte. Går ut av bilen, sier takk for turen og han sier vi snakkes. Yeah right tenker jeg, ikke hvis jeg har noe jeg skal ha sagt? Uheldigvis må han kjøre forbi innkjkørselen en gang til, og jeg ber til gud om at han ikke skal se flaggene? Utrolig pinlig!!!

Så er det bare å ta fatt på the walk of shame, og håpe at ingen av naboene ser meg. Klokka har blitt nesten halv to, så flaggene har sikkert hengt en stund? Jeg tar av meg skoene, løper halvveis bøyd forbi naboen og håper ingen ser meg. På vei inn innkjørselen plukker jeg frenetisk ned flagg etter flagg, teller tilslutt 16 flagg. Er det muuuulig?!? Skynder meg inn og gjemmer meg på kjøkkenet. Setter telefonen til lading, og er takknemlig for at jeg er hjemme. Tenker at det var jo ikke helt galt, sikkert ikke så mange som har sett flaggene?

 

Men hva skjedde egentlig med Nina på den sofaen?  Hun var ikke der når jeg kom ned.!!

 

#sex #naken #nachtspiel #yolo #onenightstand #tinderellaz #tinderellas #walkofshame #flagg #full #harmløsmorro

tinderellaz

Denne bloggen handler om Nina og Ina, to venninner som er blitt forlatt av mennene sine, etter at mennene kom i tidlig 30års krise.! Både Nina og Ina levde med en fasade der alt så ut til å være to familier som levde lykkelige sammen og hadde et idylisk og harmonisk familie liv. Men sandheten kommer alltid for en dag. Mennene var utroe, den ene ble voldtatt (kommer tilbake til det med voldtekten i et senere innlegg) Begge mennene lever nå et nytt idylisk familie liv, med sine nye kjærester og mine og dine barn. Nina og Ina er fortsatt single, det har dem vært i en del år nå. Men sommeren 2016 var begge klare for å ut å finne seg en kjæreste. Sårene etter utroskapen og det å bli forlatt hadde grodd. Noen av historiene her er selv erfarte og noen er fortalt til oss ! Mange vil nok si at Nina og Ina er kommet i 40-årskrisen etter å lest denne bloggen, men Nina og Ina velger å kalle det de nye 20årene og litt harmløs moro. Du kan jo være med å vurdere selv!

Search

Bloggdesign

hits