• 01.07.2017, 15:46

Øvedate, åpne forhold og politiaspiranter


Øvedate, åpne forhold og politiaspiranter

 

Ina skal på første date etter skilsmissen. Øvedate. Greit å ta første steget uten for mye press på seg. Har avtalt å møte en mann i byen på noen glass vin. Venninnene skal også ut, så jeg kan treffe de senere.

Har sykt med sommerfugler i magen, er jo spent selv om det bare er en øvedate. Men det går bra ? heldigvis. Vi finner et sted og der sitter vi noen timer og snakker og drikker vin. Øvedaten er hyggelig han, men bare som en venn. Null kjemi. Det som redder kvelden er at han har en venninne som kommer hen, og hun er skikkelig hyggelig, så vi koste oss veldig alle tre. Etter hvert ringer jeg Nina for å høre hvor de er hen i løypa, og avtaler å treffe de om om en halv time. Jeg sier takk for meg og går. Har ikke tenkt å treffe daten igjen, for å si det sånn.

Uansett, jeg er fin på vin, og går glad og fornøyd til avtalt møteplass ? helt alene. I det jeg krysser gata skjer det noe morsomt ? jeg kommer i snakk med en type på ett eller annet vis, og han spør om jeg vil sitte på ryggen hans. Jeg er jo ja menneske, så selvfølgelig sier jeg jaJ Vi snakker i vei, står tett omslynget etter hvert, det ene fører til den andre, og før jeg får sukk for meg kliner vi ? på fortauet i byen. Midt på gata. Han er sykt god til å kysse, deilig fast tunge, og både lukter og smaker godt? MMMMM tenker jeg?mer?

Får melding av Nina om at hun venter, og jeg svarer at jeg kommer om 5 minutter.

Jeg og typen går nedover gata, og vi snakker og kliner og tafser om hverandre. Han er gift ? BOMBE - sier han er i et åpent forhold ? SJOKKERENDE ? og om det er sant eller ikke gir jeg blaffen i. For fin på vin til å bry meg, og dessuten kjennes altså veldig godt. Vi kliner og koser, og han har hendene langt nede i buksa mi. Alt er godt?. Han vil jeg skal bli med han et annet litt mer privat sted, men jeg kan hverken bli men han hjem eller ta han med hjem siden han er gift.

Får ny melding av Nina som begynner å bli lei av å vente. Nå har hun ventet i 40 minutter visstnok. Skjønner virkelig ikke hvor tida har blitt av... Det ender opp med at han følger meg til Nina, vi går hånd i hånd og fniser og ler. Fjeset til Nina når hun ser oss er ubetalelig, hun skjønner med en gang at dette ikke er han jeg i utgangspunktet var på date med. Vi snakker litt før Nina og jeg gjør oss klare til å gå videre, og han sier til Nina: Sykt deilig venninne du har. Nina ser lurt på meg, jeg fniser og ler, og forteller selvfølgelig hva soim har skjedd. Carpe diem, yolo og alt det deer. Så hiver vi oss rundt og går for å treffe de andre.

Nina og Ina får jo som tidligere nevn ikke alltid med seg hvordan ting skjer, men utgangspunktet var i allefall at en av de andre damene hadde bestemt seg for at i kveld skulle hun kline. Så da det kom inn en guttegjeng, spratt øynene opp hos samtlige. Husker ikke alt grunnet en god del vin, men vi kom i snakk alle sammen. Det endte opp med at den klinesyke fikk fritt valg i guttegjengen, en av de sa: Hvem vil du ha??? Og da pekte hun glad og lykkelig på en liten lammekotelett. For det var det de var ? lammekoteletter. Vi var cougarer på jakt etter ferskt kjøtt, og vi var kommet over en hel flokk med rykende ferske varer?

Mens venninna klinte og koste seg satt vi andre og pratet. Nina pratet med noen, og jeg snakket med en av småguttene. Lillegutt insisterte på at de var politi alle sammen, og da lo jeg så jeg holdt på å dø. Aldri i livet tenkte jeg, når skal du har rukket å ta den utdannelsen? Hvis du er politi er jeg hjernekirurg! Mer rå latter ? egentlig frekk og ufin oppførsel, men de gikk ikke? Han insisterte videre, og endte opp med å vise ID og greier ? gulp ? 24 år! Er det mulig?!? Og politi?..jah? Tror kanskje ikke de var så sjarmerende beruset som vi var. Vi snakket videre, og på et tidspunkt tok Nina telefonen min og la han til på snap. I min beruselse virket det helt logisk. Plutselig kom utelysene på, og alle måtte gå. Jøss ? allerede tenkte jeg, skal si tida hadde gått fort. Vi ringte etter sjåfører, og gikk for å skaffe oss nattmat ? med alle småpolitiene hakk i hæl. De var veldig høflige og greie, mer enn jeg kan si om meg selv. På et tidspunkt sparket jeg han ene i leggen med hælene mine, men de holdt stand. Vi snakket om one nights og alt det der, men jeg sa jeg hadde ikke kondomer så det måtte bli en raincheck. Hahaha, er det mulig?!? Snakk om å galne seg. Enden på visa ble at de fulgte oss til bilene, stoppet og snakket med det patruljernede polititet i gata som gikk gode for guttene og sa at vi måtte kose oss ? det var greie gutter. Ehhhhh??.. Da vi kom til sjåførene våre tullet de med de stakkars, sjekket sertifikat og greier, vi sa hadet og satte oss i bilen. Vi hadde avtalt felles date i morra med poolparty, vin og kondomer med mere, og det lo vi godt av.

Helt til telefonene min ringte ? ukjent nummer?.

Jeg: Eh? hallo?

Ukjent nummer: Hei Ina. Takk for i kveld, er du klar til i morra??? Kondomer og vin?

Ina: Åh ja ? selvfølgelig ? gleder meg allerede. Husk å kjøpe kondomer!

Ukjent nummer: Den er grei ses i morra!

Rå latter i bilen, fantastisk moro!!! Klineguri var storfornøyd med kvelden, hun hadde storkost seg. Og hun var hellig overbevist om at det ble date i morra. Ina og Nina var ikke fullt så sikre. Men moro hadde det uansett vært. Harmløs moro.

Bare sånn for å ha det på det rene ble det hverken one night, vin eller kondomer med lammekotelettene. Har jo litt moral eller???

 

 

#yolo #harmløsmoro #date #øvedate #lammekoteletter #vin #carpediem #åpentforhold #tafse #kline #moral #vin #onenight #ons

tinderellaz

Denne bloggen handler om Nina og Ina, to venninner som er blitt forlatt av mennene sine, etter at mennene kom i tidlig 30års krise.! Både Nina og Ina levde med en fasade der alt så ut til å være to familier som levde lykkelige sammen og hadde et idylisk og harmonisk familie liv. Men sandheten kommer alltid for en dag. Mennene var utroe, den ene ble voldtatt (kommer tilbake til det med voldtekten i et senere innlegg) Begge mennene lever nå et nytt idylisk familie liv, med sine nye kjærester og mine og dine barn. Nina og Ina er fortsatt single, det har dem vært i en del år nå. Men sommeren 2016 var begge klare for å ut å finne seg en kjæreste. Sårene etter utroskapen og det å bli forlatt hadde grodd. Noen av historiene her er selv erfarte og noen er fortalt til oss ! Mange vil nok si at Nina og Ina er kommet i 40-årskrisen etter å lest denne bloggen, men Nina og Ina velger å kalle det de nye 20årene og litt harmløs moro. Du kan jo være med å vurdere selv!

Search

Bloggdesign

hits